'het spoor bijster'

Imke, VWO/studente Gezondheidswetenschappen, universiteit Maastricht

Toen ik de hulp van Willeke inriep was ik het spoor bijster wat betreft de opleiding die ik moest gaan kiezen. Na talloze open dagen, hulp van decanen en een aantal meeloopdagen wist ik het een half jaar voor mijn

eindexamen nog steeds niet. Wat ik erg prettig aan de aanpak van Willeke vond is de persoonlijke 'touch'. Het gaat dieper dan een oppervlakkig studiekeuze onderzoek.

Iets wat ik blijkbaar erg nodig had. Ze heeft door gesprekken en vragenlijsten persoonlijke dingen bij mij weten te ontdekken die ik zelf nog niet wist en die mijn keuze voor een opleiding in de weg stonden. Uiteindelijk bij de laatste meeting zat er een opleiding bij die mij erg aansprak.
Dankzij Willeke heb ik de knoop door durven te hakken en nu 2 jaar later ben ik nog altijd erg tevreden met mijn keuze.