Mijn naam is Willeke Zwinkels.

In 1984 studeerde ik af als beroepskeuze adviseuse aan de toenmalige Academie Mens & Arbeid te Tilburg
(de opleiding is tegenwoordig onderdeel van Fontys Hogeschool HRM en Psychologie).
Na mijn studie ben ik 20 jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven, en heb ik in het Human Resources werkveld, diverse functies vervuld.
Ik heb tal van aanvullende studies en trainingen gevolgd op het gebied van HR consultancy, coaching van management en medewerkers, werving- en selectie, psychologisch testonderzoek, loopbaanadvisering en opleiding- en functioneringsvraagstukken .


Na een onderbreking van mijn loopbaan ben ik datgene gaan doen waarin ik zowel mijn passie als mijn kwaliteiten kwijt kan; het coachen en adviseren van mensen bij keuzevraagstukken op het gebied van studie, beroep of loopbaan.
Ik begeleid mensen in dit proces, uitgaande van hun eigen -unieke- talenten en inzichten.

Met de juiste kennis, vaardigheden en tools analyseer en doorgrond ik vragen en obstakels voordat er met oplossingen aan de slag wordt gegaan.
Doelgericht, grondig en slagvaardig.

Iedere keer opnieuw vind ik het een uitdaging om iemand te helpen ontdekken wat hem of haar drijft,  zijn of haar passie is en wat iemand bijzonder en uniek maakt. 


'Groeien en sterker worden in je -keuze-proces, zelf regie pakken en in actie komen...zodat je uiteindelijk op eigen kracht de best passende keuze maakt'!